- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Spionbilder


Her får Tesla mer å bryne seg på

SPIONBILDER: Her er de første spionbilder av andre modell under den nye Ioniq-paraplyen. Den kan bli en tøff utfordrer for Tesla.

Her kommer fremtidens Passat

SPIONBILDER: Passat har hatt stor suksess som ladbar hybrid i Norge, men den kan bli enda mer aktuell når den om noen år lanseres som ren elbil.

Sniktitt på ny Dacia

RENDERINGER: Snart skal Dacia lansere en helt ny modell. Som BilNorge-leser skal får du en forsmak på bilen her og nå.

Alfa Tonale på veien

SPIONBILDER: Den vekket oppsikt da den ble vist som konsept. Nå er endelig Alfa Romeo Tonale på veien i produksjonsklar drakt.

Defender i XXL-versjon

SPIONBILDER: Land Rover Defender selges allerede i to ulike lengder, 90 og 110, men minst en versjon til er under utvikling. Her blir det godt med plass.

Her er neste generasjon GLC

SPIONBILDER: Selv om Mercedes satser tungt på elbiler i årene fremover, har de også nye fossilmodeller under utvikling. Bilen på bildene skal erstatte en norsk volumselger.

Nytt tilskudd til C-Klassen

SPIONBILDER: Så langt har Mercedes kun tilbudt E-Klasse i All Terrain-versjon, men snart kommer et nytt alternativ for dem som klarer seg med litt mindre plass.

Første elektrifiserte Maserati

SPIONBILDER: Her er første bilder av en ny generasjon av Maseratis klassiske kjøremaskin.

Ny entusiastbil under utvikling

SPIONBILDER: Den som venter på en ny BMW M2, venter ikke forgjeves. Men fortsatt må du smøre deg med tålmodighet en stund til.

Tilbake for nytt rekordforsøk?

SPIONBILDER: Tesla er på Nürburgring med en Model S Plaid. Trolig skal de forsøke å banke Porsches Taycan-rekord.

Alpine går elektrisk

RENDERINGER: Alpine skal samle Renault-gruppens sportslige aktiviteter, og snart blir de helelektrisk.

Elektrifisert 911

SPIONBILDER: Disse bildene avslører at selv Porsches sportsbiler får en dose strøm i fremtiden.

Slutt på bensin og diesel

RENDERING: Når Land Rover om noen år lanserer en ny generasjon Discovery Sport, står verken bensin- eller dieselmotorer på programmet.

Maseratis neste crossover

SPIONBILDER: Maserati utvikler en ny SUV som skal inn i segmentet under Levante. Tradisjonen tro er den oppkalt etter en vind.

Mercedes utvikler ny nisjemodell

SPIONBILDER: Mercedes har et uttalt mål om å redusere antall modeller, ikke minst gjelder det biler med begrenset salgspotensial. Likevel finner de plass til en ny modell som skal på markedet om et par år.

Her er neste Renault Kadjar

RENDERINGER: Den er nærmest en parentes på den norske registreringsstatistikken, men neste år kommer en ny Kadjar som kan bli en volumselger – forutsatt at Renault spiller kortene riktig.

Civic i europeisk drakt

Honda har nå vist Civic i den karosseriformen som skal selges i Europa, nemlig femdørs kombi.

Blir dette første elbil fra Alfa Romeo?

RENDERINGER: De trenger definitivt flere ben å stå på om de skal nå sitt mål om 400.000 biler i året, og kanskje kan en kompakt el-SUV gjøre vei i vellinga for den italienske produsenten.

Mer krefter fra færre sylindre

SPIONBILDER: En ny generasjon Mercedes C-Klasse er på vei mot Norge. Her er ferske bilder av den kommende toppmodellen fra AMG.

Porsche oppdaterer Macan

SPIONBILDER: Porsche er ute og tester en oppdatert Macan. Men det mest interessante for elbilfraksjonen ligger fortsatt et par år inn i fremtiden.

Her er nye Kia Sportage

Kia har i dag sluppet de første offisielle bildene av femte generasjon Sportage som forventes til Norge sent på året.

Her er AMGs første elbil

SPIONBILDER: Mercedes-AMG starter på øverste hylle når de lanserer sin første elbil. Her er deres vri på EQS.

Sporty og kompakt

SPIONBILDER: Her kommer en umaskert Volkswagen SUV du ikke har møtt før. Se godt på bildene, for du får neppe se bilen på norske skilter.

Snart klar for ny 2-serie coupé

SPIONBILDER: Snart skal BMW lansere en ny generasjon 2-serie coupé. Nå slipper de litt info for å bygge opp entusiasmen.

Her er Hondas neste Civic

SPIONBILDER: Hos oss har den levd i skyggen av konkurrentene, men neste generasjon Civic kan bli vesentlig mer aktuell enn sine forgjengere.


Neste 25 artikler