- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Nye biler


Lexus med nye talenter

Lexus antydet en merkverdighet eller to på tampen av fjoråret. Nå er bilene vist på den alternative japanske bilutstillingen – Tokyo Auto Show.

Lanseringskalender 2022

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2022. Det kom rekordmange nye modeller på markedet i 2021, så årets lanseringskalender er ikke like innholdsrik. Likevel inneholder den over 100 modeller.

Nye Austral-drypp fra Renault

Renault legger ikke skjul på at de utvikler en erstatning for Kadjar. Nå avslører de nye detaljer.

Noble lover ny modell i år

Noble Automotive er en av de britiske nisjeprodusentene som har hengt med lenge. Etter et drøyt tiår har de nå en ny modell på gang.

Nytt alternativ fra Maxus

Maxus lanserer nå en ny versjon av flerbruksbilen Euniq med større batteripakke og seks seter.

Facelift for Citroën C5 Aircross

Citroën foretar et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger av sin mellomstore SUV.

Norsk lansering for ny C-Klasse

Det er snart gått et år siden den internasjonale lanseringen, men nå er endelig nye Mercedes C-Klasse stasjonsvogn klar for Norge. Mest interessant er den ladbare hybriden som får solid elektrisk rekkevidde.

Chrysler på el-sporet

Det er noen år siden det har vært solgt nye Chrysler-modeller i Norge, men under den nye Stellantis-paraplyen kan det amerikanske merket gå mot en ny vår.

3000 hester er den nye standarden

Ikke før er de første testrapportene om den nye 2000-hesters Pininfarina Battista ute, før en som også gjerne vil være med på leken forteller om sin kandidat. Med 3000 hester for sikkerhets skyld.

En Chevrolet som kunne passe for Norge

GM forbereder seg til masseproduksjon av elbiler i 2023. Her er en modell som kunne passe godt i det norske landskapet.

Bestillingsklar Mercedes EQB

Nå åpner Mercedes-forhandlerne for bestilling av 7-seteren EQB. Prisene starter på 477.000 kroner.

Nok en bil fra Sony

Sony er selvsagt godt representert på den store elektronikkutstillingen i Las Vegas, men like selvsagt er det ikke at de viser en bil. Den andre på to år.

T-Roc i ny tapning

Selv om elbilene dominerer registreringsstatistikken, er det fortsatt et marked for bensin- og dieselbiler. Volkswagen vil ha sin del av kaka, og nå starter salget av en oppgradert T-Roc.

BMW M lanserer toppmodell i iX-familien

Etter kort tid på det norske markedet kommer nå en tredje modell i den elektriske iX-familien. BMW iX M60 varter opp med hele 619 hestekrefter og sportslige detaljer.

Spent på hvordan nye avgifter slår ut?

Bilavgiftene endres fra årsskiftet. Her kan du se noen av utslagene.

Imponerende oppvisning fra Nio

Nok en gang har Nio vist en utfordrer til Tesla. Denne gangen er det Model 3 som skal til pers.

S-Klasse med plugg

Da nye S-Klasse ble presentert fikk vi hint om at en ladbar versjon skulle kommer på et senere tidspunkt. Nå er detaljene klare, og det er store fremskritt fra forgjengeren.

Lexus gir forsmak på elbil

Selvsagt får ikke Toyota og Subaru være alene om å bygge på den nye e-TNGA-plattformen. Nå har Lexus sluppet bilder som gir et bedre inntrykk av hvordan deres utfordrer vil se ut.

Oppgraderinger for Mazda MX-5

Fem år etter lanseringen får fjerde generasjon MX-5 tekniske oppgraderinger som skal gjøre den enda mer kjøreglad. Dessuten lanseres nye spesialutgaver.

Teaser fra Skoda

Skoda forteller at vi kan glede oss til 31. januar, for da skal de avduke sin nye Enyaq Coupé. Her er en første smakebit.

Toyota går elektrisk

Toyota har i dag holdt en pressekonferanse der de har annonsert en komplett serie med 30 elbiler som skal på markedet innen 2030. Den første kommer allerede til sommeren.

Nysgjerrig på Solterra? Her får du svar

Subarus første elbil kommer på markedet til sommeren. Her får du en inngående presentasjon av Subarus europeiske salgs- og markedssjef, David Dello Stritto.

Toppmodell fra Genesis

G90 er navnet på den nye toppmodellen fra Hyundai-konsernets topp-merke: Genesis. Siden den har eksosrør, kan vi nok droppe tanken på å få se den i Norge med det første.

Mazda får hjelp av Toyota

Til våren kommer Mazda2 Hybrid på markedet, men bilen er allerede på plass under et annet navn.

Range Rover den Femte – Dope or Nope?

Man roter ikke med et design-ikon. I dag presenterer importøren den femte Range Rover generasjonen som er en perfekt etterfølger av den første. Men er den for perfekt? Er den altfor mye tradisjon og arv og altfor lite fremtid?


Neste 25 artikler