- m.BilNorge.no - Biltester -
 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
toppsak-bilde
Tøff hele tiden

PRØVEKJØRT: Som arbeidshest er Ford Ranger Wildtrak kraftfull. Som privatbil er du konge på veien bak rattet.

toppsak-bilde
Kortere ventetid – bedre rekkevidde

PRØVEKJØRT: Noen små oppgraderinger har gjort Hyundai Kona til en enda bedre elbil.

toppsak-bilde
Arbeiderklasse-Aston?

BRUKTBIL: Nei, det er å dra strikken litt langt, selv om Mondeo fikk klare likheter til Aston Martin i designet. Fjerde generasjon Mondeo var klar i 2014 – allerede noe forsinket. Men den hadde aldri vært bedre.

toppsak-bilde
Drømmen om pickup

PRØVEKJØRT: Noen drømmer om fete sportsbiler, jeg drømmer om pickup.

toppsak-bilde
Nytt sjarmtroll i sommer-Oslo

Fashion statement? Mobilt gatemøbel? Skulptur? En vits? En fløtt-deg-uttaveien-for-schwarte-f**n!? BilNorge lot Oslo hilse på Ami – og omvendt.

toppsak-bilde
Kompakte venner

BILTEST: I månedens kompaktbiltest møter Ford Focus verdens to mestselgende personbiler: Toyota Corolla og Volkswagens nye Golf.

toppsak-bilde
Liten og smart

PRØVEKJØRT: Det er til å undre seg over hvorfor Honda aldri har klart å selge inn Jazz som den smarte småbilen den faktisk er. Nå forsøker de igjen.

toppsak-bilde
Volkswagens 3. ikon

PRØVEKJØRT: Alle de som har bestilt Volkswagens nye «ikon» ID.3 uprøvd, kan bare glede seg.

toppsak-bilde
Det perfekte kompromiss?

PRØVEKJØRT: Ønsker du deg crossover? Familiebil? Sportsbil? Hvis svaret er ja, skal du vite at Volkswagen T-Roc R er rene kinderegget som oppfyller tre ønsker på en gang. Hvis man ser bort i fra de fire enderørene og et og annet designelement, kunne bilen sett ut som en hvilken som helst annen crossover.

toppsak-bilde
Hyundai Ioniq 5 er her med 4x4 og høy ladefart

Med lynlading, 460 km rekkevidde, firehjulsdrift, stor innvendig plass og grei pris angriper nå Hyundai i den elektriske grenen av familiebilklassen.

toppsak-bilde
Fremdeles kjempepopulær

BRUKTBIL: I dagens bilsamfunn kan en Volvo XC70 med noen år på baken fort bli glemt. Likevel er dette fortsatt en glimrende bil!

toppsak-bilde
Opels nye bestselger?

PRØVEKJØRT: Med Opel Corsa-e på plass, er nå nok en av PSAs elbiler på samme plattform i salg i Norge. Corsa-e ventes å ta over som Opels bestselger.

toppsak-bilde
Undervurdert

PRØVEKJØRT: Det er kanskje ikke så rasjonelt å kjøpe en Volkswagen Touareg, men du verden for en herlig bil.

toppsak-bilde
Hurra for Honda e

PRØVEKJØRT: Den er liten, kostbar og har begrenset rekkevidde. Men Honda e forsvarer prisen med å skru på sjarmen og kjøre omtrent som en gokart.

toppsak-bilde
Underholdende

PRØVEKJØRT: Livet på veien blir mye morsommere med 130 hester enn med 75. Er du i tvil, så prøv Opel Corsa GS.

toppsak-bilde
Framtid vs. tradisjon

BILTEST: Når Lexus i løpet av høsten lanserer den første bilmodellen med elmotor, er de så opptatt av å skåne kundene at de tar dem under begge armene og løfter dem forsiktig inn i den elektrifiserte teknologien. BMW gjorde det motsatte med i3.

toppsak-bilde
Sommeråpen Type

PRØVEKJØRT: Det er aldri for sent å reise i opplevelser. Jaguar F-Type Convertible hjelper deg å gjøre reisen til selve målet.

toppsak-bilde
Hektet på strøm

BILTEST: En billig kinesisk elbil mot en tysk bestselger med ledning. Men er det ikke altfor stor prisforskjell mellom MG ZS EV og VW e-Golf? Ikke si det etter at VW kampanjeselger e-Golf for 249.900 kroner.

toppsak-bilde
Super-Skoda!

BRUKT: Helt enkelt fabelaktig. Skoda Superb er mye bil for pengene og kan by på underholdende kjøreturer.

toppsak-bilde
Gjenoppsto som SUV

PRØVEKJØRT: Puma er den lille sportsbilen Ford tok livet av i 2002, men som i fjor høst gjenoppsto som SUV.

toppsak-bilde
Audis vakreste

PRØVEKJØRT: For 22.000 kroner ekstra får du 45 liter mindre bagasjeplass, men – spør du meg – er Sportback lekreste Audi e-tron og kanskje Audis flotteste kupé.

toppsak-bilde
Nå går den lenger på strøm

PRØVEKJØRT: Med større batteri har den avgiftsfrie ladbare hybriden Mini Cooper S E All4 Countryman blitt enda mer fornuftig.

toppsak-bilde
Bortgjemt og glemt

PRØVEKJØRT: X-Trail er suksessen som druknet i Qashqai og nå lever et litt ufortjent skyggeliv i Nissans fokus på elektrisk suksess.

toppsak-bilde
Mercedes-Benz A-klasse mk3 (2012 – 2018)

BRUKT: Fra høybygget veltepetter-andunge til en lekker og lavtbygget svane? Fra og med tredje generasjon kan i alle fall få bestride at Mercedes’ minstemann også er et fullverdig familiemedlem. Nå er den også aktuell som bruktbil.

toppsak-bilde
Ladbare drømmer

BILTEST: Fortsatt gir staten sekssifret kronebeløp i miljøstøtte til dem som kjøper råsterke og blytunge luksus-SUV-er, bare de har stikkontakt i tillegg til drivstofftank. Bil Autofil har testet to nyheter mot en etablert: BMW X5, Mercedes GLE mot Volvo XC90.

Neste 25 artikler