- m.BilNorge.no - Biltester -
 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
toppsak-bilde
Sprek spanjol

PRØVEKJØRT: Trenger vi flere bilmerker i Norge? Svaret er ubetinget ja om de tilfører annerledeshet og kjøreglede slik Cupra Formentor gjør.

toppsak-bilde
Norges-modeller fra BMW

BILTEST: BMW har nå gitt plug-in-utgavene av 5- og 3-serie både firehjulstrekk og stasjonsvogninnpakning. Mye er likt, men kjøreopplevelsen på de to variantene skiller.

toppsak-bilde
Automatgir? Glem det!

PRØVEKJØRT: Hvem glemte å krysse av for automatgir? Så viser det seg at letthybride Ford Focus så langt bare eksisterer med manuelt gir.

toppsak-bilde
Den nye folkebilen

PRØVEKJØRT: Volkswagen jager opp elektrifiseringstempoet. ID.4 er her og de første kundene har allerede fått bilen som uten tvil blir VWs viktigste i Norge i år. Men 4x4-varianten kommer først til sommeren, og har ID.4 nok appell til å bli landets mest kjøpte bilmodell i 2021?

toppsak-bilde
Liten og fransk

PRØVEKJØRT: Komfort og et utseende som skiller seg tydelig fra andre småbiler, er fortsatt styrken til Citroën C3 etter en aldri så liten oppgradering.

toppsak-bilde
Velkommen tilbake

PRØVEKJØRT: Etter et snaut års fravær, er CX-3 tilbake som Mazdas rimeligste SUV-alternativ med fossilmotor. Takk og pris for varmen i rattet, da gradestokken viste minus 19.

toppsak-bilde
Dekker de fleste behov

BILTEST: Bortsett fra varebilbaserte flerbruksbiler, er de tradisjonelle flerbruksbilene med fossilmotor og sju seter snart historie. Mercedes GLB kommer derfor som et friskt pust. Vi har målt den mot Ford S-Max og VW Tiguan Allspace, alle med dieselmotor og firehjulsdrift.

toppsak-bilde
Litt kul, men mest klok!

BRUKTBIL: Skoda Octavia har ikke et entusiaststempel, men til de grader et fornuftighetsstempel – og det gjør ingenting.

toppsak-bilde
OBOS-Porschen

PRØVEKJØRT: Det er ikke slik at OBOS nødvendigvis betyr billig, men bare litt mer folkelig. Hils derfor på e-tron GT, den litt mer folkelige utgaven av Porsche Taycan. Ganske snart er den hos en Audi-forhandler nær deg.

toppsak-bilde
Tøff i trynet!

PRØVEKJØRT: BMW M440i xDrive Coupé er en bil du vil kjøre, kjøre og atter kjøre.

toppsak-bilde
Tøff i trynet – parkerer selv

PRØVEKJØRT: Hyundais tøffeste SUV fjernparkerer du med nøkkelen i handa. Dessuten klarer bilen drøyt 50 km på strøm. Møt fjerde generasjon Tucson.

toppsak-bilde
Gjerrigknarkene

BILTEST: VW Passat GTE får nå konkurranse fra ladehybride Skoda Superb Vi. De to tvillingene koster omtrent det samme, så er det noen forskjell? Eller vil dieselutgavene av de samme bilene være bedre kjøp? Vi forsøker i denne sammenlikningen å gi noen svar.

toppsak-bilde
Trivsel på vinterføre

PRØVEKJØRT: Det beste med Suzuki Swift er dens evne til å klatre opp bratte bakker med vinter under hjulene.

toppsak-bilde
Lastwagen

PRØVEKJØRT: Trenger du elbil med ekstra mye plass, kommer du knapt utenom å vurdere Mercedes EQV. Men hvorfor bilen ikke kan trekke tilhenger, er en gåte.

toppsak-bilde
Jaguars kampanjestunt

PRØVEKJØRT: Da salget av Jaguar I-Pace av ulike årsaker stupte, kom kampanjemodellen EV320 med 80 hk svakere motor og 110.000 kroner lavere pris. Det blir vanskelig å skru prisen opp igjen.

toppsak-bilde
Oppgradert Tiguan

PRØVEKJØRT: Når VW nå befinner seg i oppgraderingsmodus for SUV-en Tiguan, er endringene størst der de knapt synes rent visuelt.

toppsak-bilde
Prøvekjørt: Volvo XC90 B5

PRØVEKJØRT: 9 av 10 nordmenn som kjøper Volvo XC90 går for den ladbare varianten T8. Det er ikke så rart, da denne er både rimeligst og kraftigst. Men kjører du mye langt finnes det et utmerket alternativ.

toppsak-bilde
Med ledning OG 4x4

PRØVEKJØRT: Ladbare Mercedes-Benz E 300de T leveres endelig med firehjulsdrift, og gjør en bra figur både på de korte og de lange turene. Men tyskerne har slurvet på to felt.

toppsak-bilde
En praktisk el-Mercedes

Mercedes-Benz EQB er den mer praktiske fetteren til EQA som nå er priset fra 477.000 kroner, 33.000 kroner opp i forhold til EQA. Bilen ankommer tidlig neste år.

toppsak-bilde
Storveis fra Hyundai

Hyundai har også bygget luksus i gamle dager. Grandeur het toppmodellen. Nå er den gjenoppfrisket – fabrikkens egen restomod.

toppsak-bilde
Tøff Ford tordner igjen

PRØVEKJØRT: Det er lov å fjonge opp pickupen. Thunderpakken gjør bestselgeren Ford Ranger Wildtrack enda tøffere.

toppsak-bilde
Kjøreglede

PRØVEKJØRT: Kjøreglede er en viktig grunn til at Kuga i revidert versjon gikk fra å være en litt glemt SUV, til å bli Fords viktigste modell i Norge.

toppsak-bilde
Amerikanerduellen

BILTEST: Ford Explorer er priset til rundt 900.000 kroner. Like store Mercedes GLS koster svært godt utstyrt en million kroner mer. Men er den verdt det?

toppsak-bilde
Kinas Tesla-svar

BILTEST: Gjennom åpne patenter har kinesiske Xpeng nærmest klonet Tesla, til lavere pris. Snart dukker det opp flere enn de 96 G3-bilene som allerede ruller på norske skilt.

toppsak-bilde
Citroëns «flyvende teppe»

PRØVEKJØRT: Citroën vil gjerne at du skal oppfatte ë-C4 like komfortabel som å sitte på et «flyvende teppe». Vel, det er mye fint å si om ë-C4, men den nye SUV-en slår ikke 50-åringen GS på komfort.

Neste 25 artikler