- m.BilNorge.no - Biltester -
 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3000 biler fra 1996-2018
toppsak-bilde
Ladbart for folk flest

BILTEST: Andelen ladbare hybrider av nybilsalget er så langt i år nærmest doblet. Derfor plukket vi til denne testen fram fire høyaktuelle familiebiler med stikkontakt.

toppsak-bilde
Liten storselger

BRUKTBIL: Audi A3 e-Tron ble en kjempesuksess da den ble lansert, og i 2016 fikk den en facelift som gjorde den enda mer populær.

toppsak-bilde
23. september får vi vite prisen på ES8. Da åpner også NIO House i Oslo

Så er de første ES8 her. Kjempe-SUV-en fra NIO med batteriabonnement og mulighet for batteribytte på tre til fem minutter som alternativ til hurtig landeveislading. Men hva bilen skal koste og prisen på batteriskift blir ikke kommunisert før den offisielle lanseringen 23. september.

toppsak-bilde
Tesla Model Y – best-selger foran Model 3?

Endelig er Tesla Model Y her. Men kom den tidsnok til å bli årets bestselger, eller er Teslas plan å doble med Model 3 og Model Y? Tesla gir som vanlig ingen svar, men har signalisert at det kommer mange båtlaster utover høsten, også fra Kina.

toppsak-bilde
Fords ladbare buss

PRØVEKJØRT: En hotell-/storfamiliebil til 770.000 kroner som ikke kan trekke tilhenger? Det er vanskelig å se noen miljøgevinst med ladbar Ford Tourneo Custom.

toppsak-bilde
Svært godt alternativ!

BRUKTBIL: I en klasse som er knallhard å hevde seg i, gjør Mazda 3 det overraskende godt. Den er nok bedre på kjøreegenskaper og interiørkvalitet enn mange tror.

toppsak-bilde
Selger på pris

BILTEST: Mazda MX-30 og MG ZS koster veldig lite, men der slutter også likheten.

toppsak-bilde
Citroën sikter høyere

PRØVEKJØRT: Med elektrifiserte modeller, sikter Citroën mot en tredobling av bilvolumet i Norge neste år. Først ut er ladehybride C5 Aircross.

toppsak-bilde
Styggraske familiebiler

BILTEST: 306 Mercedes-dieselhester og 390 Volvo-bensinhester. Det går virkelig unna når kreftene slippes løs i ladehybridene Mercedes C 300de og Volvo V60 T8. Men hvor miljøvennlige er egentlig disse bilene? Og er miljøvennlighet egentlig viktig for kundene?

toppsak-bilde
I James Bonds forgård

PRØVEKJØRT: Har James Bond fått god tid? I hvert fall skygget produksjonsteamet unna DBX, Aston Martins første SUV, i «No Time To Die».

toppsak-bilde
Mercedes til prisen av en Skoda

BRUKTBIL: Ikke at Skoda er dårlig, men de prises ofte noe lavere enn premiummerket Mercedes.

toppsak-bilde
Bensin eller ladehybrid?

PRØVEKJØRT: I et forsøk på å overbevise om at Renault er mer enn bare Zoe, tas nå ladehybrid-SUV-en Captur til Norge.

toppsak-bilde
Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.

toppsak-bilde
En unødvendig Audi?

PRØVEKJØRT: Du kjøper ikke en Audi Q3 Sportback for å være fornuftig. Det betyr ikke at det er en dårlig bil.

toppsak-bilde
Volvos lille rakett

PRØVEKJØRT: Tvillingbroren til Polestar er endelig her, litt mindre, litt dyrere og litt mer Volvo. Volvo XC40 Recharge og Polestar 2 er like i bunnen.

toppsak-bilde
Alt-i-ett-bilen

PRØVEKJØRT: I kategorien «biler som kan fylle alle roller» stiller Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ sterkt.

toppsak-bilde
Kina-BMW på strøm

PRØVEKJØRT: Kan Kina-bygde iX3 bli like viktig for BMW som i3 har vært siden 2014? Svaret foreligger ett år fram i tid. Spørsmålet er om det i 2021 holder med kun bakhjulsdrift på en elektrisk SUV!

toppsak-bilde
Ser ut som EV, er hybrid

PRØVEKJØRT: Jeg antar at du tror bilen på bildet er elektrisk, for det er jo de aller fleste Hyundai Kona. Men denne sjeldne varianten i Norge har bensin/elektrisk hybridteknologi, og kan ikke lades.

toppsak-bilde
Har tenkt på det meste

PRØVEKJØRT: Ceed SW er Kias mest praktiske fossilstasjonsvogn, som etter at den fikk stikkontakt ble mindre fossil, men ikke billigere.

toppsak-bilde
På vei inn i framtiden

BILTEST: Lang rekkevidde kontra skiboks på taket, er ikke en uvesentlig problemstilling i valget mellom Volkswagen ID.3 og Peugeot e-2008.

toppsak-bilde
Både pose og sekk

BRUKTBIL: Opel Insignia er både lekker, fornuftig og kjøreglad! Her får du mye bil for pengene.

toppsak-bilde
En ny SUV-vinner?

PRØVEKJØRT: Med 3000 biler som kundemål ut året, kan mye tyde på at Toyota med ladbar RAV4 overtar der Mitsubishi Outlander tvinges til å slippe.

toppsak-bilde
Tøff hele tiden

PRØVEKJØRT: Som arbeidshest er Ford Ranger Wildtrak kraftfull. Som privatbil er du konge på veien bak rattet.

toppsak-bilde
Kortere ventetid – bedre rekkevidde

PRØVEKJØRT: Noen små oppgraderinger har gjort Hyundai Kona til en enda bedre elbil.

toppsak-bilde
Arbeiderklasse-Aston?

BRUKTBIL: Nei, det er å dra strikken litt langt, selv om Mondeo fikk klare likheter til Aston Martin i designet. Fjerde generasjon Mondeo var klar i 2014 – allerede noe forsinket. Men den hadde aldri vært bedre.

Neste 25 artikler