- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Kult – på kinesisk
Et av Kina-merkene som har startet flørten med Norge er Airways. Nå har de avduket sin andre modell. Men har den nødvendig appell for å bli en suksess hos oss?

Aiways har allerede vært i Norge et par ganger, så vi antar det neppe drøyer så lenge før de starter markedsføringen her i landet også etter forsiktig start i Europa

U5 heter deres første modell, en forholdsvis nøktern SUV som de allerede bygges og selges på hjemmebane og i noen få andre markeder, som blant annet Tyskland og Frankrike. 

I dag har de avduket sin andre modell som skal være et mer sportslig alternativ rettet mot en yngre kundegruppe. Vi fikk en forsmak på denne i fjor sommer gjennom U6 ion concept

Vi ser at mange av elementene fra konseptet er overført til produksjonsmodellen. Som eksempel fremhever Aiways panorama soltaket og de distinkte matrix baklyktene som skal være inspirert av flytende vann.

Aerodynamikk har stått i fokus for designteamet for å sørge for lavest mulig luftmotstand og dermed lengst mulig rekkevidde.

Innomhus er alt minimalistisk med et ratt som er flatt i nedkant, digitale instrumenter og en gedigen infotainment-skjerm med «smart-touch-teknologi» hvor de fleste innstillinger foretas samt en sci-fi inspirert girvelger.

Nye Aiways U6 går snart i produksjon, og salget starter i Kina og Europa mot slutten av året.

Del på facebook   twitter
Annonse: