WRC


WRC-lansering i Birmingham

WRC-teamene benyttet Autosport International – den store bilsportutstillingen i Birmingham til offisiell start på årets sesong. Og der kom en gledelig nyhet for norske rallyfans også.

Ford med økt støtte til M-Sport

Det har lenge ligget i kortene, men i dag har Ford bekreftet at M-Sport igjen blir et ekte fabrikkteam.

Norsk rallytalent signerer for Skoda

En norsk rallyfører har i dag signert fabrikkavtale i nest øverste divisjon i Rally-VM.

Andreas Mikkelsen går for edelt metall

Rally Australia ble ødelagt av en dobbelpunktering, men nå retter en optimistisk og offensiv Andreas Mikkelsen blikket mot neste år. – Vi viste de to første dagene at vi har tempo til å kjempe i toppen, og det er en god følelse å avslutte sesongen med, sier han.

Punkteringer ødela for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen hadde et godt grep om seieren i Rally Australia og ledet klart etter første dag. Men to punkteringer og bare ett reservehjul i bilen knuste mulighetene om å kopiere seieren fra i fjor.

Suveren Andreas Mikkelsen i Australia

Andreas Mikkelsen har virkelig vist at han mente alvor da han signaliserte at han ville kopiere fjorårsseieren fra Rally Australia. 28-åringen leder årets siste VM-runde med over 20 sekunder etter nattens etapper.

Mikkelsen kjører for seier i Australia

Andreas Mikkelsen er tilbake i Australia, hvor han avsluttet fjorårssesongen med å vinne. 28-åringen innrømmer at han øyner muligheten til å gjenta suksessen.

Fjerdeplass for Mikkelsen

Mikkelsen kjørte seg opp fra syvende til fjerde i løpet av helgen, men det ble en knallsterk hjemmeseier i Rally Wales.

Action-fylt Rally Spania

Kris Meeke i Citroën fikk en etterlengtet seier i den spanske VM-runden i rally. Andreas Mikkelsen fikk en fantastisk debut på grusetappene første dag i ny bil, men det skulle bli vanskeligere for den norske Hyundai-føreren når underlaget skiftet til asfalt. Mads Østberg og Ole Christian Veiby gjorde begge en strålende innsats i helgen.

Mikkelsen spent foran Hyundai-debut

Andreas Mikkelsen kjenner det krible i hele kroppen før debuten for Hyundai Motorsport. Nordmannen har gode erfaringer fra VM-runden i Spania, og håper å være med i toppen også i år.

Østberg klar for grus og asfalt

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen er klar for VM-seriens eneste rally med «blandet underlag».

Kjører Hyundai minst ut 2019

Endelig kan Andreas Mikkelsen og norske rallyfans slipper jubelen løs. Norges beste rallyfører har skrevet fabrikkontrakt med Hyundai Motorsport ut 2019.

Andreas Mikkelsen til Hyundai

Andreas Mikkelsen har signert en avtale med Hyundais WRC-team. Foreløpig er han ansatt ut året, men det ligger utvilsomt mer i denne avtalen

Mikkelsen tilbake i verdenstoppen

Andreas Mikkelsen kjørte inn til andreplass i Rally Tyskland etter en nærmest feilfri helg i sin Citroën. Seieren gikk til Ford-fører Ott Tänak.

Andreas Mikkelsen i tetfight

Andreas Mikkelsen stortrives med duellen han har med Sebastien Ogier i kampen om andreplassen i VM-runden i Tyskland. – Jeg håper det fortsetter til siste etappe, sier han.

God start for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen har fått en best tenkelig start i Rally Tyskland i sitt første asfaltløp for Citroën. Etter fredagens etapper ligger han på andreplass, bare 5,7 sekunder bak ledende Ott Tänak.

Nye utfordringer for Andreas Mikkelsen

Til helgen skal Andreas Mikkelsen på ny i aksjon for Citroën. Denne gangen med tøff konkurranse internt i teamet.

Sjokkseier i Rally Finland

Toyota-debutant Esapekka Lappi klinte til med seier i sitt fjerde løp i rallysportens eliteklasse. Dermed beviste han for alle og enhver at han fortjener plassen i teamet.

Nytt kartleserbytte for Østberg

For andre gang på halvannet år skiller Mads Østberg lag med sin kartleser.

Drømmeseier for Veiby

Ole Christian Veiby overgikk sine villeste forventninger da han klinte til og vant WRC2-klassen i Rally Polen. – Dette er utrolig stort. Nå er jeg stolt, sier han.

Sterk avslutning av Mikkelsen

Andreas Mikkelsen avsluttet VM-runden i Polen på en meget bra måte, og er optimistisk med tanke utviklingsjobben han bidrar med for Citroën Total Abu Dhabi WRT.

Poengplass for Østberg

Det ble syvendeplass i Rally Polen for Mads Østberg og kartleser Ola Fløene i Ford Fiesta WRC etter en problemfri gjennomkjøring av de fire avsluttende fartsetappene søndag.

Citroën øker presset på Mikkelsen

Mens Andreas Mikkelsen brukte Rally Sardina til å bli kjent med bilen, har han et helt annet forventningspress på sine unge skuldre foran Rally Polen.

Østberg satser i Polen

Førstkommende helg kjøres et av sesongens raskeste løp i rally-VM, og Mads Østberg er klar for å knekke koden på rallyveier han de par siste årene ikke helt har funnet ut av.

Veiby gleder seg til polsk fartsfest

Ole Christian Veiby er mentalt forberedt på at Rally Polen blir en fartsfest utover det vanlige. – Sammen med Rally Finland er løpet i Polen den raskeste VM-runden. Jeg må på en måte psyke meg opp før løpet, forteller han.


Neste 25 artikler