- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

New York International Auto Show 2018


New York 2018

Tre store bilutstillinger så langt i år. Hva fortalte de, og hva kan vi vente av den neste store, i Beijing om tre uker?

Kias største

Her hjemme er Stinger Kias største personbil – men de finnes enda større. K900 dukket opp i ny utgave på New York-utstillingen.

Jaguar hever SUV-listen

Jaguar er i en skikkelig flow for tiden. De tok heller ikke noen pause i påsken. I New York viste de sin Super-SUV, og fortalte om et spennende samarbeid.

Dobbel overraskelse fra Volkswagen

At Volkswagen skulle dukke opp med en femseters Atlas var for så vidt ventet, men kanskje ikke at den ble så bra. En Uber-Amarok var derimot en nyhet. Og navnet som vanlig, skal vi si – sært.

RAV4-debut i NY

Kanskje ikke så rart at Toyota velger å vise sin nye RAV4 i New York. Den har overtatt for Camry og Corolla som Toyotas USA-bestselger.

Mustang som SUV

Lincoln viste en tre-rader i New York. Det skapte glede hos alle som la seg ned på gulvet og så at det var masse Mustang på undersiden.

Cadillac fortsetter jakten

Mens Lincoln rydder opp i modellnavnene sine, fortsetter Cadillac sin intern-forvirring. Etter CTS og ATS og XT5 kommer nå XT4. Og den er viktig!

Ny start for Genesis

Det kan virke som om Hyundai ville gjenoppdage Gran Turismo-stilen da de trykket på knappen for nye Genesis-start. Vellykket!

Viktige nyheter til New York

Det pågår nesten alltid en bilutstilling et eller annet sted i verden. Snart står New York for tur.