- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Ukesbrev


Lanseringskalender 2019

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2019.

Genève-utstillingen 2019

Vårens viktigste begivenhet for bilbransjen finner hvert år sted i Genève. Vi er på plass for å gi deg full dekning av alle nyhetene.

Alfa med noko attåt

Jeg har sett og møtt Mole siden de dukket opp første gang i 2015. Det har vært så mye derfra at det er lett å gå i spinn. I Genève nøyde de seg med noe Alfa 4C, og en spessial som de ikke riktig viste hva skulle bli.

Her går det unna

SPIONBILDER: Audi er virkelig på det elektriske sporet for tiden. Her er en nok ny modell på test i kalde strøk.

Her er Teslas fjerde

Tesla har i natt av duket sin fjerde modell, og det er liten tvil om at også den vil finne sin menighet i Norge.

Subarus sterke fremtidsvisjon

Den konseptbilen Subaru viste i Genève fikk masse oppmerksomhet fra amerikanske journalister. Den hadde fortjent mer i Europa, men det er jo i USA det største volumet ligger for dette merket.

Med vekt på vakker

Det virker som om den nye designhøvdingen for hele Hyundai-gruppen, Luc Donckerwolke, ikke brauter. Har lar i hvert fall fremdeles Europa-kontoret konsentrere seg om det de kan: vakkert.

Ny plattform og ny Sonata

Hyundai viser i dag frem neste generasjons plattform. Den danner blant annet grunnlag for nye Sonata som nå debuterer i Korea før den skal lanseres i en rekke andre markeder.

Splitter ny Korando

SsangYong lanserer ny Korando som skal inn i det kanskje mest konkurranseutsatte SUV-segmentet. Men neste år kan den få et viktig fortrinn.

Fornuft med fraspark

SPIONBILDER: Her kommer et nytt alternativ for dem som må tenke fornuft, men likevel vil ha noe sportslig.

På sporet av den nye Qashqai

Den ser kanskje litt for vill ut til å kunne bli din neste bil, men det er faktisk store deler av neste Qashqai vi møter i Nissans Genève-konsept.

Morgan med turbo og sentrallås!

Morgan har introdusert en ny modell med 2019-detaljer om bord. Dessuten har de fått friske penger. Men det meste er som før.

Arctic Trucks satser på elektrisk pickup

Under åpningen av sitt splitter nye anlegg utenfor Drammen slo Arctic Trucks til med «verdenspremiere» på en Hilux ombygd til elektrisk drift. Offroadspesialisten tror på et betydelig marked.

Alfa bobler av overskudd

Alfa-standen sprudlet av spesialutgaver i racing-design og et spennende konsept. Selvsagt står elektrifisering på agendaen også hos italienerne.

Tesla som Shooting Brake

Det er ikke bare Mercedes har med seg en ny Shooting Brake til Genève. En hollender viser hvordan man gjør noe slikt ut av en Tesla S.

Facelift for Jaguar XE

Jaguar foretar et midtlivs ansiktsløft på sin 3-serieutfordrer, XE. Dermed blir den mer på nivå med øvrige familiemedlemmer.

Subaru med nye hybrider

Endelig får Subaru noe annet enn bensin- og dieselmotorer i sine biler. Til høsten lanseres to hybrider – den ene er en flunkende ny Forester. Ikke rart gleden står i taket hos Subaru Norge på Skytta.

BMW elektrifiserer over hele linjen

BMW benytter Genève-utstillingen til å presentere sitt store utvalg av plug-in hybrider. Her er noe for enhver smak.

Fargerik fremtid hos Skoda

Jeg blir nesten i godt humør av de flotte konseptene Skoda varter opp med for tiden. Her får vi en forsmak på en bil som kommer et stykke inn i 2020.

Elegant SUV fra Mazda

Når Mazda lanserer en ny SUV, som i størrelse ligger mellom deres eksisterende modeller, hadde det vel vært logisk at den skulle hete CX-4? Men den betegnelsen har de kanskje andre planer med?

Mercedes viser ny Shooting Brake

Mercedes har i dag avduket andre generasjon CLA Shooting Brake. Den blir mer praktisk enn forgjengeren.

Audi viser sin andre el-SUV

Om du noen gang tvilte på at elbiler hadde et eksistensgrunnlag, så er det på tide å endre oppfatning. Nå viser Audi nok en ny modell, og den skal på markedet allerede neste år.

Oppdatering for GLC

Mercedes foretar en midtlivs oppdatering av sin populære middelklasse-SUV, fire år etter lanseringen.

Morobil fra Volkswagen

Volkswagen viser seg fra sin mest lystige side i Genève. ID. Buggy er en oppfordring til hvem som helst om å bruke den nye plattform til hva som helst.

Toyota presenterer GT4-utfordrer

Toyota er i det sportslige hjørnet og presenterer en racerbil basert på nye GR Supra i Genève.


Neste 25 artikler