- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Nye biler


Bildrømmer fra Uganda

Hvorfor skal ikke Afrika, nummer to i verden både i areal og folketall, ha sin egen, selvstendige bilindustri? I Uganda er de nå i ferd med å realisere en slik tanke.

Her er Fords nye råtass

Ford viste i dag frem de første bildene av den helt nye råtassen Ford Focus ST som stasjonsvogn.

Audi strammer opp A4

Audi A4 får en facelift etter fire år på markedet. I den forbindelse lanseres en supersprek dieselvariant.

MINIs sprekeste får mer krutt under panseret

MINI John Cooper Works Clubman og Countryman får nå over 300 hk.

Opel Grandland X Hybrid4: Ladbar 300-hester med 4x4

Opel fortsetter sin strategi mot elektrifisering av alle modeller når de mot slutten av året lanserer Grandland X Hybrid4.

Den siste av arten?

Rike mennesker har problemer – akkurat som du og jeg. Bare på et annet plan. Rike mennesker kjører også biler – akkurat som du og jeg. Men på et annet plan det også. NB: Dette er IKKE en «test», ikke engang en prøvekjøring, med en fantastisk Bentley Continental GTC. Men den er LANG!

Nå kan du bestille Volkswagen ID.

Fra i dag kan du sette deg på liste for å bli blant de fremste i køen på Volkswagens kommende elbil.

Snart oppgraderes Kona

Et snaut år etter at leveringen startet, sender Hyundai ut melding om at Kona oppgraderes.

Den måtte jo bare realiseres

Nå avslører Porsche en dårlig skjult hemmelighet – deres nydelige Speedster settes i produksjon.

Mercedes EQC: Prisen er klar

Fra i dag og noen uker fremover skal journalister fra hele Europa kjøre Mercedes EQC i området rundt hovedstaden. Nå er norsk pris klar.

Elbil med Morgan-gener

For en gangs skyld, når vi presenterer en ny elbildrøm fra et start-up-selskap, er den verken kinesisk eller overdrevent Super. Men engelsk og ganske kjapp allikevel.

Sniktitt på ny 8-er

BMW har sendt ut en første teaser på den kommende 8-serie Gran Coupe. Det nærmer seg med andre ord lansering.

Ladbar DS får norsk pris

Dersom du har ventet på den ladbare hybridversjon av DS7 Crossback, kan du trøste deg med at ventingen nå går inn i siste fase. Prisene er i alle fall klare.

Hyundai oppgraderer Ioniq

Hyundai har i dag sendt ut de første bildene av en oppgradert Ioniq. De viktigste endringene er økt rekkevidde og nytt sikkerhetsutstyr.

Mercedes EQC i nærmiljøet

Her er Mercedes EQC knipset på Fornebu. Neste uke kan du se flere av dem i Oslo-området.

Prisløft for ny Soul

Prisene økes betydelig når nye e-Soul tar overfor for første generasjon Soul EV. På kjøpet får du mer rekkevidde og nytt utstyr.

Lotus i sitt andre hjemland

Det var på tide at Lotus fikk en skikkelig lansering i Kina etter at Geely overtok henne fra Proton for ett år og elleve måneder siden. I Shanghai bød hun faktisk på en av de virkelige store meldingene.

Mystisk kineser i New York

De som følger med hadde nok ventet denne bilen på Shanghai-utstillingen. I stedet dukket den opp i New York. Her er bakgrunnen mer utydelig enn det som er vanlig med kinesiske superbiler man aldri har hørt om før.

Ny Passat GTE på snarvisitt i Norge

Torsdag var den nye ladbare versjonen av Volkswagen Passat på snarvisitt til Norge.

Kinesisk hydrogenbil

En av de uventede og ukjente bilene som står i Shanghai heter Grove, er en ren hydrogenbil og er designet av Pininfarina.

Pininfarina i Kina

Pininfarina stiller med flere biler i Shanghai. To av dem på et merke som heter Karma, etterfølger etter et danskspråklig forsøk.

BYDs overflødighetshorn

BYD stiller på Shanghai-utstillingen med konseptbil og ny e-Serie. Og for ikke å dominere for mye hadde de noen presentasjoner for et par uke siden også. Et annet sted. Til sammen 23 nye biler i Shanghai, sier de.

Stor spennvidde fra W

W er et greit bilmerke. Det stammer fra Dubai og har ganske mange RUF-Porsche-detaljer innabords. De dukket opp i Shanghai med superbilene sine, men også med to andre. En stor SUV og en smart, funky selvkjørende.

Nytt og smått fra Hyundai

Det er hyggelig å kunne fortelle at ikke alt som debuterer i New York disse dagene er tre tonns slagskip med plass til en halv armé. Noen er litt mer forsiktige, som den nye Hyundai Venue.

Kias vidunder-bil

Kia satte en slags ny rekord på New York utstillingen. Messens mest pompøse, ubegripelige presseskrytemelding. La oss bare slå fast at deres HabaNiro er verdens første ECEV – «Everything Car» og EV!


Neste 25 artikler