Nye biler


Ny Geländewagen lekket

Mercedes har i dag lagt ut «offisielle spionbilder» av sin nye G-Klasse. Men noen har også lekket bilder du ikke skal se før den offisielle lanseringen i Detroit om et par uker. Den er heldigvis lett gjenkjennelig.

Bitcoin på hjul?

Enda en start-up er på vei til CES-utstillingen i Las Vegas. Kinesisk, men med Silicon Valley-røtter og foreløpig med et like kryptisk budskap som Bitcoin. Navnet ligner også.

Mitsubishi Eclipse Cross

Nå lanserer Mitsubishi sin nye SUV som skal dekke gapet mellom populære Outlander og lillebror ASX. Men har den det som skal til for å bli en volumselger?

Nå er 9-3 på båndet igjen

Kinesiske NEVS, det kinesiske selskapet som overtok Saab, har nå satt i gang produksjon av den tidligere Saab-modellen under eget merkenavn. Saab får de nemlig ikke lov å kalle den.

Det går rundt for Sir Chris Hoy

Seks gullmedaljer fra OL, og en rekke rekorder står på Sir Chris Hoys CV. Nå kan syklisten (kanskje) føye til en ny rekord – på fire hjul.

Ny rally-Polo på vei

Det er et drøyt år siden Volkswagen trakk seg fra WRC. Snart kommer et nytt resultat av satsingen deres.

BMW starter pre-produksjon

Nå er produksjonen av BMWs store SUV i gang i Spartanburg, USA. Men først om et år blir den klar for levering.

Fra Ringen til produksjon

Nio er blant dem som GJØR ting. Først setter de rekord på Nürburgring, uten å ha bygget en eneste bil før. Så viser de frem resultatet av sin ferske bilproduksjon – uten å ha en eneste fabrikk.

Praktisk elbil fra Peugeot

Peugeot-forhandlerne åpner denne uken for bestilling av en femseters elbil med god bagasjeplass og startpris på 229.900 kroner.

Rinspeeds egen Snap

Sveitsiske Rinspeed er blant dem som har gått lei bilutstillinger og heller bruker Consumer Electronics Show til sine debuter. Den nyeste heter Snap.

Ny Geländewagen – på innsiden

Etter nesten 40 års tjeneste skal Geländewagen, eller G-Klasse som er det offisielle navnet, endelig pensjoneres. Her får du et innblikk i nykommeren.

Saleen med ny oppskrift

Dette er litt spennende. En sportsbilbygger som ikke prøver å være verst, men som viser oss en bil som ikke ser vill ut og som bare har nok. Ikke mer enn nok, eller vanvittig mye mer enn nok, men nok!

Luksus-Lexus 650.000 kroner billigere i 2018

OMAN: Lexus vil ha mer fart på salget av flaggskipet LS som i ompakket utgave skifter navn fra LS 600h til LS 500h med lansering i Norge i januar. Kun lang utgave med 4x4 er aktuell. Sammenliknet med utgående lang Lexus settes prisen ned med rundt 650.000 kroner!

Spør om XC40

Hva vil du vite om Volvo XC40? Nå har du sjansen til å finne ut mer om Volvos nye urban-SUV

McLaren minnes Senna

McLaren har nettopp avduket sin aller nyeste. Endelig en bil med et navn vi kan huske. Senna heter den.

Avviker fra Lamborghini

Lamborghini gjør det igjen. 50 år etter fire-seteren Espada kommer de med en ny, like oppsiktsvekkende, avviker. En ny oppskrift på en ny type superbil.

Elektrisk Ford i 2020

Ford bekrefter at de sommeren 2020 lanserer en elektrisk crossover / SUV med nær 500 km rekkevidde. Bilen er høyaktuell for Norge, men neppe før i 2021.

Toyota, litt tøff

Toyota hadde med seg en godbit til LA-utstillingen. FT-AC, limefarget og særs trendy, og en bil du kan bruke til å dokumentere livet ditt.

Leaf-prisene er klare

Nissan Norge har gode nyheter til deg som hater å vente på ny bil. Nå er alle prisene på nye Leaf klare.

Førsteinntrykk: Jaguar I-Pace

LOS ANGELES: Alt ligger til rette for at dette blir en suksessmodell for Jaguar i Norge – så lenge forhandlerne klarer ta unna etterspørselen.

Lamborghinis super-SUV

Det blir feil å si at mange har ventet på denne, men noen har ventet lenge. Nå er endelig Lamborghini Urus ute i offentlighetens lys.

Nissan i Star Wars

Nissan har forstått dette med bilshow. Utstillingen i Los Angeles klarte de i hvert fall å gjøre til et skikkelig show, med tema Star Wars. Ikke for første gang.

Intens Apollo med følelser

Apollo er en gjenfødt stjerne på superbilhimmelen. Med røtter tilbake til den gang vi begynte å skrive om biler på nett, har de nettopp avduket en ny modell. Intensa Emozione er det schnodige navnet.

7-seter fra Lexus

Lexus lanserer nå en forlenget utgave av sin populære RX. Lanseringen skjer på LA Auto Show, men vi får bekreftet at den også er aktuell for Norge.

Klassiker i 2017-utgave

Dette er faktisk flunkende nye biler, men du er neppe i tvil om familietilhørigheten.


Neste 25 artikler