- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Nye biler


Nye Ford S-MAX hybrid og Galaxy hybrid

Ford lanserer nå sine 7-seters familiebiler i nye hybridutgaver. Men ladekabel kan du se langt etter.

Praktisk familiebil følger strømmen

Med inntil syv seter og praktisk innredning er dette et smart alternativ for storfamilien. Du kan sågar kjøre hageavfallet til gjenbruksstasjonen selv.

Nå kommer Tiguan i R-utgave

For første gang lanserer Volkswagen sin folkelige SUV i R-utgave. Det betyr høy effekt og spreke ytelser, ja, de lover til og med gromlåt på kjøpet.

Her er Audis Model S-utfordrer

Audi har i kveld avduket sin utfordrer til Porsche Taycan og Tesla Model S. Her går sport og komfort hånd i hånd.

Nye muskelbiler fra Cadillac

GM har nylig annonsert at de blir helelektriske i 2035, men det hindrer dem ikke fra å presentere to spreke muskelbiler nå.

Bisarr fra Granada

Jeg ga vel uttrykk for at jeg syntes Hurtan var litt underlige biler forrige gang vi møtte den. Juan Ignacio Hurtado Salas jobber ikke hardt for å endre oppfatningen, men nå vil han gjerne eksportere til Norge.

Oppdatert Mazda CX-5

For noen år siden var den blant Norges mest solgte SUV-er, men det var før el- og plug-in gjorde sitt inntok i SUV-segmentet. Nå får Mazda CX-5 nok en gang tekniske oppgraderinger.

Salgsstart på Mercedes EQA

Mercedes-forhandlerne starter nå salget av nye EQA. Prisene starter på 408.000 kroner og de første bilene loves til Norge i løpet av våren.

Quick Nick tester Battista

Nick Heidfeld er blant de mest erfarne førere i verden. Den erfaringen drar Pininfarina nytte av når Battista skal perfeksjoneres.

Fransk eleganse

Nye DS4 er i dag avduket og vitner om at den luksuriøse Citroën-avleggeren har planer om å konkurrere med etablerte premium-merker samtidig som de setter elegant design i høysetet.

Nye ID.4-varianter å velge mellom

Da Volkswagen åpnet reservasjonslisten for ID.4 i fjor høst, var det kun to valgmuligheter. Nå øker utvalget, men fortsatt må du se langt etter firehjulsdrift.

Oppgraderinger hos Mini

2020 ble året da Mini lanserte sin første elbil. Nå skal de originale modellene oppdateres.

Full-size til redusert pris

Nå kommer en rimeligere versjon av DS 7 Crossback e-Tense for dem som klarer seg med forhjulsdrift og litt mindre muskler.

Nå kan du bestille Tiguan som plug-in

Fra torsdag 28. januar kan nye Volkswagen Tiguan også bestilles som eHybrid. Den ladbare SUV-en kommer gunstig ut i det norske avgiftssystemet. Men den mangler en egenskap mange nordmenn setter pris på.

Etter Kina – er du klar for Vietnam?

Flere kinesiske elbiler kommer på det norske markedet i løpet av året, men i Vietnam finner vi et selskap som jobber på rekordtid. Nå har de presentert en hel serie el-SUV-er.

Ny Lotus på gang

Allerede før Lotus har fått sin topp-modell Evija skikkelig på lufta, er de i gang med sin neste. Prototype-produksjonen iverksettes i år.

Råeste BMW M5 noensinne

BMW lanserer nå en ny variant av M5 for dem som frivillig gir slipp på litt komfort for å få mer ekstreme ytelser og kjøreegenskaper.

Global Skoda fra India

Skoda har klart det igjen – å finne på et navn som starter på K og ender på Q. Siste tilskudd til SUV-familien blir KUSHAQ.

Ny Qashqai kommer til sommeren

Når en ny generasjon Nissan Qashqai kommer på markedet til sommeren, får den en drivlinje som er unik for Nissan. Dessuten et helt nytt interiør med smarte løsninger.

Her får Tesla noe å bryne seg på

Nio har avduket sin første sedan. ET7 har mer å by på enn Model S på de fleste områder.

Én foran Musk

Elon Musk startet med en åpen bil, og har en annen åpen klar for lansering. Men hvis han vil ha en åpen fireseters versjon må han til Modena.

Ny innstegsmodell fra VW

Volkswagen lanserer nå ID.3 i en versjon med mindre batteripakke. Her er det penger å spare for dem som klarer seg med kortere rekkevidde.

Ladbar familiebil fra kr 350.000

Renault lanserer nå sin Megane stasjonsvogn som ladbar hybrid. Her får du en meget prisgunstig familiebil med brukbar elektrisk rekkevidde.

Kia bekrefter Sorento-pris

Kia Sorento er en fullvoksen plug-in hybrid SUV med inntil syv seter og firehjulsdrift. Nå er prisene klare.

Her er Mercedes EQA

Mercedes har i dag avduket sin første helelektriske kompakt-SUV. Med god rekkevidde blir den en ny utfordrer i et raskt voksende segment.


Neste 25 artikler