- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Nye biler


Kinesisk hydrogenbil

En av de uventede og ukjente bilene som står i Shanghai heter Grove, er en ren hydrogenbil og er designet av Pininfarina.

Pininfarina i Kina

Pininfarina stiller med flere biler i Shanghai. To av dem på et merke som heter Karma, etterfølger etter et danskspråklig forsøk.

BYDs overflødighetshorn

BYD stiller på Shanghai-utstillingen med konseptbil og ny e-Serie. Og for ikke å dominere for mye hadde de noen presentasjoner for et par uke siden også. Et annet sted. Til sammen 23 nye biler i Shanghai, sier de.

Stor spennvidde fra W

W er et greit bilmerke. Det stammer fra Dubai og har ganske mange RUF-Porsche-detaljer innabords. De dukket opp i Shanghai med superbilene sine, men også med to andre. En stor SUV og en smart, funky selvkjørende.

Nytt og smått fra Hyundai

Det er hyggelig å kunne fortelle at ikke alt som debuterer i New York disse dagene er tre tonns slagskip med plass til en halv armé. Noen er litt mer forsiktige, som den nye Hyundai Venue.

Kias vidunder-bil

Kia satte en slags ny rekord på New York utstillingen. Messens mest pompøse, ubegripelige presseskrytemelding. La oss bare slå fast at deres HabaNiro er verdens første ECEV – «Everything Car» og EV!

Mercedes lanserer ny GLS

Like før den er på markedet får BMW X7 en ny konkurrent å bryne seg på når Mercedes nå lanserer en ny generasjon av sin store SUV.

Ny Subaru Outback

Subaru lanserer det de betegner som sjette generasjon Outback på bilutstillingen i New York. De lover den sikreste og mest komfortable Outback noensinne.

Genesis gjør elbilen kompakt

Genesis er jo egentlig kjent som et luksusmerke som veldig ofte benytter målebåndet til Mercedes. Men til bilutstillingen i New York kommer de med en elbil som er virkelig kompakt.

Nye motorer i Audi S5

Audi fortsetter elektrifiseringen og lanserer nye drivlinjer i S5 Coupé og Sportback.

Aston Martins elektriske Rapide

Den britiske luksusbilprodusenten benytter Auto Shanghai til å vise frem en bil for noen få utvalgte. Rapide E skal nemlig bare bygges i 155 eksemplarer.

Ny brobygger fra Mercedes

Til bilutstillingen i Shanghai har Mercedes med seg en ny konseptbil. Jeg kan love at den er på gata innen et års tid.

En smak av fremtid

Audi viser et konsept i Shanghai som har lite med dagens virkelighet å gjøre.

Volkswagen viser sin nyeste ID.

På Shanghai-utstillingen som åpner om noen dager skal Volkswagen viser nok et eksempel på hva de kan bygge på sin elektriske plattform.

Nye drivlinjer i Audis langturbiler

Når Audi nå lanserer nye utgaver av S6 og S7, har disse for første gang dieselmotor under panseret. Og de har realisert en teknologi vi fikk en smakebit av for flere år siden.

Ny farge og nytt navn

Mitsubishi skal presentere en ny konseptbil på bilutstillingen i Shanghai. Men denne har vi sett før.

Tesla utvider tilbudet

Det har strømmet inn nye biler fra Tesla den siste måneden, men snart kan strømmen bli enda sterkere.

Så lenge fikk Skoda briljere

Volkswagen vil fra høsten tilby en oppgradert e-Up med vesentlig mer rekkevidde enn dagens modell.

Skoda etablerer reservasjonsliste

Når Skoda nå lanserer sin første elbil, gjør de som mange av konkurrentene – de etablerer en reservasjonsmulighet. Men den mest interessante modellen kan du foreløpig bare drømme om.

G-Power overgår originalen

Tyske G-Power har trimmet opp en BMW 850i slik at den overgår den kommende M8-modellen.

Nå kommer Bentley

For første gang skal Bentley importeres til Norge gjennom en offisiell kanal. En ikke ukjent bilmann står bak prosjektet.

ItaloKina inn i Europa

Ikke bare har italiensk-kinesiske DR overlevd i mer enn 10 år, nå skal de inn i resten av Europa også, og har med seg en spennende batterielektrisk bil på reisen.

Zenvo med to premierer

Over 1000 hestekrefter er ikke interessant mer. Men 1000+ sammen med bare bakhjulsdrift – da begynner det å lukte skandinavisk bilbygging. Zenvo er den av de to man ikke tenker først på.

Endelig – el-Forder

Ford har holdt elbilkortene tett til brystet. Nå er de vist fram og et av dem inneholder en familie-SUV med rekordrekkevidde – inntil 600 km. Ny Kuga blir også ladbar.

Bileventyr fra Napoli

Puritalia – ReneItalia eller TypiskItalia – var navnet på enda en 1000-hesters italiensk superbil vi aldri har hørt navnet på. Denne fortjener imidlertid litt oppmerksomhet.


Neste 25 artikler