Nye biler


VW Amarok med 258 hk

Volkswagen har oppgradert pickupen Amarok til 258 hk motor og priser bilen fra 514.900 kroner som varebil.

Viser Maybach-SUV i Beijing for de ultrarike

Bentley Bentayga er allerede her, Rolls-Royce Cullinan kommer, og nå vurderer også Mercedes-Benz å bygge SUV for de aller rikeste av de rike.

Første glimt av Brabham superbil

Det legendariske Brabham-navnet skal vekkes til live på en superbil som skal bygges i begrenset opplag.

Ny Skoda … for Kina

Skoda viser de første skisser av en ny urban SUV som er skreddersydd for Kina. Men det betyr ikke at vi kan se en lignende modell i Europa.

Laaang liste med fører-hjelp på Fords nye Focus

Ford er en av verdens største bilprodusenter. Focus er nummer to på deres bestselgerliste. Da tar man ikke store sjanser når den skal fornyes.

Lanseringskalender 2018

Vi gir deg Norges mest komplette oversikt over store og små bilnyheter i 2018.

Humor på tysk

SPLIT, KROATIA: Humor kan være så mangt, og den som sier at tyskerne ikke har noe – vel, den har kanskje prøvd stemmestyringen i nye A-klasse …

Mercedes på Kina-strøm

Sammen med BYD har Daimler en virksomhet i Kina som det kommer elbiler fra. Her har de en ny, klar til Beijing-utstillingen.

Her er nye Audi A6 Avant

Audi har i natt sluppet de første detaljer og bilder av nye A6 Avant. Bilene kommer til Norge på høsten.

Spør om A-klasse

Hva lurer du på om nye Mercedes-Benz A-klasse? Nå har du muligheten til å spørre ekspertene.

Ny Focus debuterer NÅ!

Jeg tror at hvis jeg teller etter, så er det femte gang vi deltar på lanseringen av en ny generasjon Focus. Denne gang er vi i London, på ivrig jakt etter bilens virkelige sjel.

Oppskrift: Lin og sukker

Studentene som har bygget den kaller den verdens første sirkulære bil. Sirkulær, som i evig rundgang. Som vannet.

Fritt valg – eller ny hybrid

Da vi fikk en forhåndsmelding om at Bulgarske SinCars skulle komme til Genève med en bil der du kunne velge alt, motor, interiør, karosseri – skjønte vi ikke mye. Heldigvis kom de med en attraktiv hybrid også.

Litt nærmere hydrogen

Ikke før var Mercedes ferdig med vintertestene av GLC F-CELL, så trillet de første bilene av en forsiktig førproduksjons-linje.

Haval kompletterer SUV-rekken

Haval er Great Walls SUV-merke, og ikke noen hvem som helst. De er nemlig det mest solgte SUV-merket i Kina med årsvolum på nesten en million biler. Nå lanseres en ny modell som burde passe perfekt for Europa.

Torino er tilbake

Denne skulpturen – eller hva skal vi kalle den – fra noe som heter Icona, var BilNorges favoritt på Genève-utstillingen. Først og fremst fordi den så klart beviste at Torino er på plass igjen.

Ventetiden er snart over

For et år siden viste Ford sin nye Fiesta ST på Genève-utstillingen. Nå er prisene klare.

Kompakt mobilitet

Kompaktere blir det ikke. Japanske Fomm leverer ikke bare ekstremt kompakte elbiler, de skal levere ekstremt kompakte elbilfabrikker også.

Kias største

Her hjemme er Stinger Kias største personbil – men de finnes enda større. K900 dukket opp i ny utgave på New York-utstillingen.

Jaguar hever SUV-listen

Jaguar er i en skikkelig flow for tiden. De tok heller ikke noen pause i påsken. I New York viste de sin Super-SUV, og fortalte om et spennende samarbeid.

Dobbel overraskelse fra Volkswagen

At Volkswagen skulle dukke opp med en femseters Atlas var for så vidt ventet, men kanskje ikke at den ble så bra. En Uber-Amarok var derimot en nyhet. Og navnet som vanlig, skal vi si – sært.

RAV4-debut i NY

Kanskje ikke så rart at Toyota velger å vise sin nye RAV4 i New York. Den har overtatt for Camry og Corolla som Toyotas USA-bestselger.

Mustang som SUV

Lincoln viste en tre-rader i New York. Det skapte glede hos alle som la seg ned på gulvet og så at det var masse Mustang på undersiden.

Cadillac fortsetter jakten

Mens Lincoln rydder opp i modellnavnene sine, fortsetter Cadillac sin intern-forvirring. Etter CTS og ATS og XT5 kommer nå XT4. Og den er viktig!

Ny start for Genesis

Det kan virke som om Hyundai ville gjenoppdage Gran Turismo-stilen da de trykket på knappen for nye Genesis-start. Vellykket!


Neste 25 artikler