- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Nye biler


Hyper-limo på Ram-basis

Vi har så vidt vist den før – Aznom Palladium – men var ikke sikre på om det var sant. Det var det, vi har fått en ny kandidat til topp-ti: ‘verdens styggeste biler’.

Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.

Mammut-slipp fra Renault

I dag sto den nye Renault-sjefen opp og fortalte hvordan han hadde planlagt fremtiden. Han hadde fått hjelp av designerne sine som også fikk vist frem litt av det de ser for seg.

Her er den første av mange

Hyundai har lovet en serie nye elbiler under familienavnet Ioniq. Den første skal vises allerede neste uke – her får du en liten forsmak.

Populær Suzuki oppgraderes

Swift er blant Suzukis mest populære modeller i Norge – ja, faktisk står den for 30 prosent av salget siden 2010. Nå får den et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.

Stor nok for USA?

Jeep lanserer en ny Grand Cherokee med tilnavnet L og en tre seterader. Men det spørs om den er stor nok etter amerikansk smak da.

Toyotas smarte Smart

På tide at noen tok etter smart og bygde en elektrisk bybil. Underlig at Toyota skulle være de første, og på papiret ser den veldig brukbar ut. Men det er et par ‘men’er.

Defender-kloning fra Frankrike

Synd for Wales, men sikkert en lettelse for Daimler: Ineos, som skal bygge en moderne versjon av gamle Defender, skal overta den gamle Smart-fabrikken i Hambach. Dermed ryker det 500 jobber i Wales.

Oppdatering og spesialutgaver av MX-5

Mazda har foretatt oppdateringer av sin populære roadster og lanserer samtidig to spesialversjoner.

Bentley fornyer bestselgeren

Halvannet år etter «verdensdebuten» i Oslo gir Bentley et ansiktsløft til Bentayga.

Ares med krystall

Vi har fortalt om italienske Ares som bygger moderne biler med klassiske vibber. Den siste er utviklet sammen med franske Lalique og du vil snart kunne møte den i nytt showroom i Dubai.

Flere detaljer om BYD Tang

BYD har nå offentliggjort flere detaljer om sin kommende el-SUV som er en av mange elbil-nykommere i 2021.

Lanseringskalender 2020-2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av høsten 2020. Nå også oppdatert med kjente lanseringer i 2021.

Ny MG får pris og ekstra trygghet

Da vi presenterte nye MG EHS Plug-in Hybrid for et par uker siden var ikke prisene klare. Det er de nå, og importøren gir ekstra trygghet på kjøpet. Pluss en gledelig overraskelse til eksisterende kunder.

Bestillingsklar Taycan Cross Turismo

Den norske Porsche-organisasjonen åpner nå for reservasjon av Taycan Cross Turismo som kommer på markedet i 2021.

Ladbar kjøreglede

Audi lanserer nå sin andre ladbare A3, og dette er modellen for dem som ønsker sportslige egenskaper og spreke detaljer.

Hyundai-nei til diesel/ bensin – går kun for ladbart i Norge heretter

Hyundai kutter alle bensin- og dieselmodellene i Norge. Heretter står kun ladbart og litt hydrogen på modellprogrammet. Første store nyhet i 2021 blir ladehybriden Tucson.

Salgsklar Octavia RS og Scout

Modellene for dem som ønsker maks kjøreglede eller ekstra fremkommelighet er nå klare for det norske markedet.

Mer ladbart fra MG, men holder prisen hemmelig

Med familie-SUV-en EHS blander MG seg inn i et særdeles hot ladehybridmarked. Men hva bilen skal koste i Norge vil importøren foreløpig ikke si noe om.

Første glimt av Toyota el-SUV

Toyota skal snart lansere sin første el-SUV. Her får vi litt forhåndsinformasjon.

Hyperbil med kjent basis

Det er lenge siden (en hel uke?) siden vi har hatt den siste 1000 hk+, hyperbilen, bygget i begrenset opplag for samlere. Her er en ny en, men denne byr på en spesiell vri.

Redningsplanken for Mitsubishi i Norge

Det var sjokkartede tilstander hos den norske Mitsubishi-organisasjonen da produsenten i høst annonserte at de vil trekke seg ut av Europa og stoppe salget av en av Norges mest populære SUV-er, Outlander PHEV. Men nå er smilene på plass igjen.

Har 1800 elektriske Fiat 500 som salgsmål i 2021

De første som bestilte nye Fiat 500 kan regne med å få bilen til jul. Målet er å selge minst 1800 biler av den elektriske modellen neste år.

Snart kommer Q3 som plug-in

Audi utvider tilbudet av ladbare hybrider. I januar starter salget av Q3 45 TFSIe og Q3 Sportback 45 TFSIe.

Toppen var likevel ikke nådd

For et par måneder siden presenterte Ford sin Mach-E GT. Nå kommer en enda sintere og bedre utstyrt Performance-versjon.


Neste 25 artikler