- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Bilverden


McLaren går med strømmen

McLaren har nettopp presentert den nye monocoquen som skal være kjernen i fremtidige biler derfra. Elektrifisering i sentrum.

Bugatti eller Aston til jul?

Først dukket det opp en mini-Bugatti. Nå følger Aston på med en junior DB5. – Fra 270.000 kroner og oppover. Begge bygges på samme fabrikk og God jul til de tindrende små barneøynene.

Bryllups-Boble

I fjor samlet VW of America noen av de mest spektakulære spesialbygde Boblene til Amelia Islands klassisk-bil stevne. Blant annet denne – også kalt Bryllups-Bobla.

En forhåndstitt på Audis luksus-elbil

e-tron har utvilsomt vært en stor suksess for den norske Audi-organisasjonen og topper registreringsstatistikken hittil i år. Nå øker utvalget med flere nye modeller.

Autonomi for de bilsyke

Jaguar Land Rover er midt oppe i et program der de skal lære selvkjørende biler å oppføre seg skikkelig slik at de om bord ikke skal bli bilsyke.

Porsche løser lytter-problemer

Savner du trafikkmeldingene på NRK der du sitter og kjører din klassiske 911 fra 60-tallet med den nydelige Becker Monza Cassette Kurier med L, M og U? Løsningen er her.

Lewis Hamilton kaster seg på ny serie

Den seksdoble F1-verdensmester Lewis Hamilton lanserer sitt eget team i den elektriske motorsporten Extreme E. En nordmann kan være aktuell for teamet.

Instruksjonsbok for glad-bilen

Det er noe med Amcar-gjengen i Trondheim. De gjør ting og det de gjør, gjør de bra. Nå har de gjort en Instruksjonsbok for Hobbybilen.

Vi har fornyet nybilbasen

Vi har oppdatert vår nybilbase slik at den også inneholder relevante data for elbiler og ladbare hybrider.

Mens du venter på el-Mustangen

Jommen har ikke en herre i Moskva tatt Ford på alvor og bygget en ekte elektrisk Mustang. Han bygger åpenbart gjerne en til deg også.

Flying Spur har virkelig tatt av

Nå forteller Bentley at med start i 2005 og etter tre generasjoner, er nå Flying Spur modellserien oppe i 40.000 eksemplarer. Det er ikke takket være Norge.

Mitt skip er lastet med … ID.3

I dag er første skipslast med Volkswagen ID.3 ankommet norsk havn. VW-sjefen lover biler til de første norske kundene i september.

Mobilitetscontainer fra Otto

Mobilitetsselskapet til Bertel O. Steen, Otto, har i dag utplassert sin første mobiltetscontainer i samarbeid med Veidekke.

Bruktbilsalget kraftig opp

Usikre tider har ikke ført til nedgang i bruktbilmarkedet. Snarere tvert imot. I sommer har vi handlet bruktbil som aldri før.

Mishandling eller Nytt Liv

Hva sier du til en enda mer lydløs Rolls-Royce Phantom eller Cloud? Det er åpenbart noen som syns det er topp, som utstyrer den gamle bilen sin med elektrisk pacemaker.

Myten om den store ferietrafikken

Stor innenlandsk ferietrafikk brukes ofte som forklaring på at det går så bra på servicemarkedet.

Gammel Defender på strøm

Klassiske Defendere er ikke billige hvis du finner et godt eksemplar. Nå kan du få dem enda dyrere – noen blir nemlig bygd om til elektrisk drift.

Nå er også ID.4 på båndet

Etter en litt treg start på den første, startet i dag produksjonen av Volkswagens andre elbil – SUV-en ID.4. Verdenspremieren er lagt til september.

Profeti fra en Virus-skaper

Det er litt moro å se tilbake på fortidens fremtids-ideer. Denne, for eksempel, kunne vært aktuell i dag.

Nå åpnes det for amerikanske bilskilt

Man skulle nesten tro bilentusiast Ketil Solvik-Olsen var tilbake i posisjonen som samferdselsminister igjen, for nå får amcar-entusiaster oppfylt nok et ønske.

Porsche oppgraderer Taycan

Raskere akselerasjon og enklere lading er blant oppgraderingen Porsche innfører på 2021-modellen av Taycan. Dessuten får du tilgang til flere goodies.

Presidentkandidat med sansen

Joe Biden kjører rundt i sin bensingulpende 1967 Stingray Corvette – han bruker den sågar i valgvideoer – med sitt ultragrønne budskap. Endelig en tenkende politiker.

Kjapp Panamera på Nordsløyfa

Snart kommer en fornyet Panamera, og den blir vesentlig kjappere enn forgjengeren. Her får du videobevis.

Surfevaner korona-endres

Folk som skal sjekke ut nye biler, enten fordi de skal kjøpe, eller fordi de er nysgjerrige, starter på nettet. Nå har noen sjekket hvordan surfe-mønsteret har endret seg under pandemien.

Sony bilen kommer hjem

Sonys uventede bil var et av høydepunktene på vinterens CES. Elektrisk og Autonom. Nå er den hjemme i Tokyo igjen, klar til nye tester. Kanskje de mener alvor?


Neste 25 artikler