- BilNorge.no - Artikkeloversikt -

Bilverden


180 graders Bugatti

Dette var uventet. Plutselig viser Volkswagen-eide Bugatti respekt for forgjengeren. På høy tid.

Bilbutikken med det rare i

En mer kompakt pickup kan man vanskelig tenke seg. Du finner den i butikken til Autovia i Sandvika utenfor Oslo utenfor. Jeg regner med at heller ikke den er til salg.

Hiphopens favoritt-hjul

Car and driver har gjort en kjempejobb. De har gått gjennom fire ti-års hiphop tekster for å se hvilke biler som er rappernes favoritter. Dette er listen:

Selvkjørende drifting

Det later til at mye av diskusjonen rundt selvkjørende biler er hvordan man skal få bilen til å velge mellom å drepe en ung jente på trehjulssykkel eller et eldre, vinglete, fotgjengerpar. Heldigvis følger noen et annet spor også.

Sykkelritt med elektriske følgebiler

Hyundai skal sørge for at parken av følgebiler blir den mest miljøvennlige noensinne når sykkelløpet Arctic Race of Norway starter i morgen.

Folket tror ikke på politikerne

En studie presentert på Arendalsuka i dag viser at det norske folk tror politikerne er for ambisiøse med hensyn til definerte mål for bilparken.

Bilen etter 2025

Går det som politikerne vil, skal vi kunne kjøpe utslippsfrie biler etter 2025. På Arendalsuka skal temaet debatteres.

Lavere Tesla-inntekter

Tesla Motors Norway AS er ute med regnskapstall for 2018. Inntektene falt i påvente av lanseringen av bestselgeren Model 3.

Fritt frem for tyver

Den østerrikske bilkubben ÖAMTC har sjekket key-less systemet på nesten 300 kjøretøy. Konklusjon: her er det også nesten komplett sikkerhets-less. Vi gir deg listen over de 269 som er like tilgjengelige som en sardinboks.

Nybygde gamle fra 100-års Alvis

Det er ikke bare Citroën som fyller 100 år i år. Alvis gjør det også, og byr samtidig på nybygde utgaver av gamle modeller.

Gult er kult – også for Land Rover

Det finnes kanskje kulere eldre Landies, men denne er der oppe sammen med de aller beste. Og kommer fra – av alle steder – Lisboa!

Så enkelt er det å stjele en ny bil

En moderne bil kan stjeles i løpet av sekunder. Og det er lite du kan gjøre for å sikre deg mot profesjonelle tyver.

Jaguar-motgang, men klare planer

I årets første kvartal (avvikende forretningsår) var det mye rødt for Jaguar Land Rover. Men planene fremover er klare og aggressive.

Tyskerne HAR humor

Da Citroën hjemme i Frankrike planla alle sine 100-års jubileumsarrangementer i år, hadde de nok ikke tenkt på denne. Tyskerne døpte om merket til Zitrön!

McLaren for unga

Hans og Hennes-versjoner har man hørt om. Nå blir det oftere og oftere Hans (Sr.) og Hans (Jr.). McLaren har kastet seg på Bugatti Type 52-vogna.

Giga 1: trøbbel og vekst

Det er ikke uvanlig at når det kommer meldinger fra Tesla-land, så ender det opp med et ganske uklart bilde. Akkurat nå er det situasjonen for Giga1, der planen snakker om mer enn Norges strømforsyning.

DS på spennende klassetur

Plutselig bare dukker det opp noen skisser som jeg syns MÅ bringes videre.

Elektrisk på to hjul

Den elektriske Harley Davidson er rett rundt hjørnet nå. Det finnes sykler som ser mer elektriske ut.

Formel 1-feiringen som gikk galt

Av en eller annen grunn valgte Mercedes-Benz å feire 125 år med motorsport i forbindelse med det tyske Grand Prix siste helg. Godt forsøk, men det endte nok ikke slik de hadde håpet.

Si det med Mojipic

Dette høres så moro ut, at det er sikkert ikke lovlig.

Ny gjenoppstandelse hos Skoda

Her kommer Skoda med en ny attraksjon igjen. De har et imponerende tempo når det gjelder å restaurere høydepunkter fra sin lange historie.

Microbuss for fremtiden

VW skulle innvie sitt nye Silicon Valley anlegg, og stilte med en meget passende konseptbil. Hvem visst at tyskerne hadde humor?

Variasjoner over et tema

Nok en gang er Skoda aktiv på to hjul. På den måten at de har et visst nærvær i Tour de France. Og som vanlig kommer pokalene fra dem.

Hater billys

På Kistefos-museet treffer du nå bl.a. Yngve Holen. En av dem som tar elementer fra bilen og gjør kunst av det.

SUV er god butikk – for selger

Carwow er et nettsted som forbinder nybilkunder med nybilselger. Og så lager de statistikker og rapporter – ofte med meget spennende konklusjoner.


Neste 25 artikler