- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Mitt skip er lastet med … ID.3
I dag er første skipslast med Volkswagen ID.3 ankommet norsk havn. VW-sjefen lover biler til de første norske kundene i september.

Den 28. august 2020 ankom et skip med over 700 ID.3 1st til Møller Logistikk på Bekkelaget i Oslo. En spent Volkswagen-direktør var på plass for å ta imot lasten.

De første forhåndsbestillerne vil få sin bil utlevert fra forhandler fra september og dermed er lanseringen av ID.3 1st for alvor i gang i Norge.

– Dette er en historisk dag for alle oss som jobber med Volkswagen i Norge. Å se de første ID.3 1st bli kjørt av båten i dag markerer en milepæl for elektrisk mobilitet, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen.

– Våre forhandlere gleder seg nå stort over å kunne invitere de første kundene til overlevering av nye ID.3 og til å lansere bilen for fullt, tilføyer Edvardsen-Eibak.

Båten var lastet med over 700 nye ID.3 1st. Dette er bare starten på en spennende og travel høst for alle Volkswagen-forhandlerne i hele Norge.

– Vi er svært stolte og ydmyke av at så mange har forhåndsbestilt ID.3 1st, sier Volkswagen-direktør Harald Edvardsen-Eibak.

– Lanseringsmodellen ID.3 1st produseres i et begrenset antall på totalt 37.000 eksemplarer, og vi har vært offensive og sikret mange biler til norske kunder. Det er fortsatt mulig å sikre seg en ID.3 1st for levering i 2020, tilføyer Edvardsen-Eibak.

Del på facebook   twitter
Annonse: