- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Kineser går til Brabus
Premium-merket til Great Wall har nettopp sluppet noen skisser av en oppjazzet utgave av VV7-SUV-en. De har gått til Tyskland etter hjelp.

Det er ikke lenge siden VV7 fra WEY debuterte. I fjor høst en gang. Nærmere bestemt møtte vi dem på bilutstillingen i Frankfurt

WEY er prestisjemerket til Great Wall, og derfor er det vel ikke så underlig at de lager enda mer prestisje med den nye VV7 GT.

Og selvfølgelig klarer man å legge på noen sportslige over- og undertoner hjemme i designavdelingen i Shanghai, men enda mer prestisjete blir det selvfølgelig om man får et av de europeiske motehusene til å hjelpe.

De har faktisk gått til Brabus som vel egentlig først og fremst forbindes med Mercedes (og litt Smart).

Fra disse skissene er det ikke lett å se hvilkes store inngrep som er gjort.

Vi har en front som kanskje er blitt litt skarpere både i grill og i utforming av lysene. Det er sikkert gjort noe bak også, siden den enden dominerer den ene av skissene.

Men vi ser jo også at det er litt spoiler-aktig, både bak og foran, og at det legges vekt på skikkelig hjul – sikkert 21-tommere og 265 mål. 

Hva riddere og lanser og hester og sverd og skjold har å gjøre med en WEY VV7 GT by Brabus skjønner jeg imidlertid ikke. Det blir kanskje forklart når vi får den i metall og karbon og skala 1:1.

 Det sies at den skal vises i slutten av mai.

Del på facebook   twitter
Annonse: