- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Følg Dennis Hauger fra stua
Supertalentet Dennis Hauger tar i år steget opp i Formel 3 og får dermed mulighet til å vise seg frem for tusenvis av tilskuere og – ikke minst – talentjegerne i Formel 1.

Nordic Entertainment Group (NENT) vil i år vise alle løpene til det norske Formel 1-håpet Dennis Hauger på Viasport og Viaplay. Hauger skal kjøre FIA Formula 3 Championship, og alle løpene blir kommentert på norsk.

Dennis er utvilsomt det største norske Formel 1-håpet noensinne. Etter to år i Formel 4 skal han i år kjøre Formel 3 – kun to nivåer under Formel 1. F3-løpene går lørdag og søndag som oppvarming til Formel 1-løpene, og Viasport og Viaplay viser alt direkte.

– Aldri tidligere har vi hatt en fører med en større mulighet til å komme til Formel 1 enn Dennis Hauger. Han vant i fjor det italienske Formel 4-mesterskapet med rekordstor margin, og er en av juniorførerne til Formel 1-teamet Red Bull, sier Formel 1-kommentator Atle Gulbrandsen.

I tillegg kjempet Dennis i toppen av det tyske Formel 4-mesterskapet hvor han til slutt endte på andreplass.

Det er Simen Næss Hagen og Aleksander Wiik som skal kommentere de fleste Formel 3-løpene, men også Formel 1-kommentatorene Gulbrandsen, Henning Isdal og Stein Pettersen vil bidra.

– Vi kommer til å følge Dennis Hauger tett denne sesongen. Det blir egne intervjuer som vi skal vise i vår studiosending før Formel 1-løpene. Dennis vil i tillegg være med som gjest i studio under noen av løpene hvor han selv ikke kjører, sier programsjef sport, Christian Ramberg.

Årets første løp i Formel 3 kjøres i Bahrain den 21. mars.

Del på facebook   twitter
Annonse: