- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Mercedes Maybachs Cullinan-utfordrer avslørt
SPIONBILDER: Mercedes Maybach er rett rundt hjørnet med en SUV i det ypperste luksussegmentet. Her er den nærmest umaskert.

Luksusbil-kundene vil gjerne ha store firehjulstrekkere. Det har Rolls-Royce og Bentley oppdaget og har de siste årene lansert henholdsvis Cullinan og Bentayga. Fra før har vi naturligvis hatt luksuriøse utgaver av Range Rover.

Nå kaster også Mercedes Maybach seg på trenden. De har tatt utgangspunkt i Mercedes-Benz GLS, som i utgangspunktet er en relativt luksuriøs bil, og laget sin egen, spektakulære variant.

Vi har fått tak i ferske spionbilder av bilen tatt på landeveien som avslører en nær produksjonsklar modell.  

De heteste tipsene er at Mercedes Maybach GLS blir avslørt på Los Angeles Auto Show i november, eventuelt på Auto Guangzhou i Kina samme måned.  Dette er åpenbart en bil som vil appellere til rike kinesere.

Bildene er det første som er tatt hvor den nye Maybach-grillen vises. På spionbildene er luftinntakene i grillen svarte, men det spekuleres i at disse i den endelige utgaven vil være lysere eller i krom.

Vi merker oss også nye Maybach-hjul og andre eksosrør enn den man finner på vanlige GLS.

Bakvinduene i den observerte bilen er blendet, slik at det er umulig å se hvor høyt Maybach har lagt listen når det gjelder interiørluksus.

Del på facebook   twitter
Annonse: