- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Porsche simulator-turné i Arendal
Noen uker fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For noen uker siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sin meget avanserte og realistiske simulator hvor en rekke av verdens mest kjente baner er representert.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger og Arendal. Her er Trond Hylles rapport fra Sørlandet:

Hockenheim, banen hvor det tyske Formel 1-løpet kjøres var banen det ble konkurrert på i Porsche simulator-turné hos Porsche Center Sør i Arendal.

Totalt 51 deltakere var innom og fikk prøve seg i konkurransen. Vinner med tiden 1:38:119 ble Tor Anders Berven - et kjent navn innenfor sim-racing i Norge.

Han tok turen helt fra Tønsberg for å delta og dro ikke tomhendt hjem. Han skal nå til Rudskogen for å kjøre racerigget Porsche 718 Cayman under Porsche Carrera Cup Scandinavia 19. mai.

Turneen går videre, og både torsdag og fredag er vi på Porsche Center Porsgrunn i tidsrommet 15:00-20:00. Håper vi sees der!

Les tidligere rapporter:

Del på facebook   twitter
Annonse: