- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Kamiq – hva skjer?
SPIONBILDER: Interessen for den nye SUV-en fra Skoda som skal avdukes i Genève har vært skyhøy. Nå har våre fotografer sett den ekte varen på veien, og den ser ikke spesielt sexy ut.

Bildene viser to nærmest umaskerte biler, og for å være ærlig syns jeg de ser grå og kjedelige ut, langt fra like sexy som konseptbilen Vision X vi møtte for et år siden og skissene Skoda har sendt ut som teasere

Bildene antyder en SUV som har svært mye til felles med Scala – modellen som skal erstatte Rapid, Skodas innstegsmodell. Rasjonell, men gørr kjedelig.

Vi får håpe den lette maskeringen på disse bilene er der for å villede oss, og at bilen vi møter i Genève om noen uker blir helt annerledes. Det skal ikke store grepene til for å lykkes med det. Andre lykter kan for eksempel gjøre underverker.

Les også: Kamiq på innsiden

Det vi vet om bilen er at den med en lengde på rett under 4,30 meter blir større enn søskenmodellene Volkswagen T-Cross og Seat Arona. Men i forhold til Scala blir den både kortere og får mindre bagasjerom.

Ved introduksjonen får Kamiq tradisjonelle drivlinjer, 3-sylindrede 1,0-litere og firesylindrede 1,5-litere.

Det er antydet norsk lansering på ettersommeren, men vi forventer flere detaljer når vi møter Skoda-folket i Genève neste måned.

Del på facebook   twitter
Annonse: