- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Ny toppmodell fra Range Rover
Range Rover Velar har en design som appellerer til mange. Nå kommer en ny toppmodell i serien med egenart og krefter i hopetall.

Det er nesten så man må trekke pusten før man uttaler navnet – Land Rover Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition.

Les også: Kan det gjøres vakrere?

Som SV-betegnelsen antyder er det Special Vehicles Operations som står for utviklingen av spesialutgaven som kun skal produseres i en begrenset periode på ett år.

Under panseret sitter en 5-liters, kompressormatet V8 med hele 550 hestekrefter. Null til hundre på 4,3 sekunder og toppfart på 274 km/t er jo absolutt heftig for en fullvoksen familie-SUV.

Bremser og chassis er selvsagt tilpasset musklene, det samme gjelder sikkerhetssystemene.

Eksteriøre detaljer skiller spesialutgavene fra de mer moderate familiemedlemmene. I fronten betyr det ny grill, nye støtfangere i begge ender, større luftinntak og mer markante sideskjørt.

(saken fortsetter)

Lakkfargen Satin Byron Blue tilbys eksklusivt til SVAutobiography Dynamic Edition, og alle modellene er utstyrt med tak i kontrastfargen Narvik Black. Den må vel være norskinspirert?

Spesialutgaven tilbys i seks alternative lakkfarger mens det fins fire fargekombinasjoner for interiøret, alt i perforert Windsor skinn med doble sømmer.

Norsk lansering og pris er foreløpig ikke fastlagt. Forhåpentligvis får vi vite mer når vi treffer Land Rover i Genève. 

Del på facebook   twitter
Annonse: