- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Her er T-Roc Cabrio
SPIONBILDER: Her kommer en ny Volkswagen for ekskursjoner på varme sommerdager.

Volkswagen har bekreftet at de skal bygge en toppløs moro-utgave av T-Roc, og her er de første spionbildene samt en datamanipulasjon som kan gi en god ide om hvordan modellen vil se ut.

Vi møtte bilen som konsept allerede på Genève-utstillingen i 2014, så planene har nok ligget og godgjort seg en stund.

I 2016 viste Volkswagen T-Cross Breeze Concept, men den blir neppe realisert med mindre interessen for toppløse SUV-er skulle ta helt av.

De ferske spionbildene er tatt i nærheten av Nürburgring hvor de fleste produsenter utsetter sine prototyper for hardtesting i høye hastigheter.

Produksjonen av T-Roc Cabrio skal i gang fra 2020, og bilen skal bygges i et antall på rundt 20.000 i året ved VW-anlegget i Osnabrück – den tidligere Karmann-fabrikken – som i dag blant annet produserer de store SUV-ene Touareg og Porsche Cayenne.

Volkswagen-sjef Herbert Diess har sagt at SUV-er blir stadig viktigere for merket og antydet at rundt 40 prosent av det globale VW-salget vil kommer fra SUV-er i 2020.

Allerede i dag har Volkswagen et av bransjens bredeste SUV-utvalg med Touareg, Tiguan i to lengder, T-Roc samt den snart debutklare T-Cross.

I USA selger de sin lokalprodusert Atlas. Denne produseres også i Kina under bete gnelsen Teramont for salg lokalt samt i Midtøsten og Russland. I tillegg kommer altså denne åpne modellen på markedet om et par år.

Del på facebook   twitter
Annonse: