- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Gult er kult
Det syns tydeligvis Lexus, for nå har de laget en spesialutgave av sin mest luksuriøse coupé.

LC Yellow Edition heter kreasjonen som gjør sin entre i Paris. Nå sier ikke Lexus noe om opplag, men det er sikkert smart å ta kontakt med en forhandler om du vil skaffe deg et eksemplar. Levering påsken 2019 må jo passe perfekt for en bil i slike farger.

Den spesielle lakkfargen fremhever utvilsomt coupéens lekre former. Men det er ikke bare på utsiden den er gul, interiører er pyntet med detaljer i samme farge som kontrast til det mørke.

Dørpanelene er kledd med gul Alcantara i et elegant mønster, og du finner gule kontrastsømmer på de hvite skinnsetene, på rattet, instrumentpanelet og senterkonsollen.

Fra førersetet ser du rett i et headup-display, mens Alcantara taktrekk og 10-veis elektrisk setejustering er andre spesialiteter i spesialutgaven.

Bortsett fra de spesielle detaljene som skiller bilen ut fra mengden, har den også andre kvaliteter som eieren vil sette pris på.

(saken fortsetter)

LC Sport + betyr sportslige egenskaper og inkluderer Dynamic Handling og Variable Gear Ratio Steering med firehjulsstyring, samt en Torsen limited-slip differensial.

Pakken inkluderer også spesielle 21-tommers felger, mens tak og den aktive spoileren som løfter seg ved 80 km/t er støpt i karbonfiberforsterket plast.

Les vår prøvekjøring av Lexus LC 500 h

Yellow Edition leveres i begge versjoner, både den hybride LC 500h med 359 hk – modellen som selges i Norge, og den V8-motoriserte LC 500 med 464 hk.

Som sagt Limited Edition, men vi aner ikke hvor begrenset produksjonen er. Den er i alle fall nært forestående, for leveringen starter ifølge Lexus til høsten, og den er vel ikke så langt unna nå?

Del på facebook   twitter
Annonse: