- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Bedre Classic Car Show trakk flere besøkende
Stemningen er så god etter vårens Classic Car Show at det nå bare gjenstår å fastlegge datoen for neste års show.

Classis Car Show, ledet og eid av av smoking- og flosshattkledde Hans Hallbauer og Bjarne Reistad, er kommet for å bli også på Østlandet. Selv om det ikke foreligger offisielle besøkttall ennå, var trykket og stemningen på årets to messedager på Hellerudsletta nord for Oslo så bra, at det helt klart blir show også neste år.

– Målet vårt er jo å sette den norske klassikermessen på kartet sammen med de store og etablerte i Europa, sier Hans Hallbauer.

Classic Car Show handler om drømmer og minner. Det hele startet i Trondheim i 2015 med utspring i cars & coffee-miljøet og ble umiddelbart en suksess.

To år senere var det duket for CCS i Oslo med messehallene på Hellerudsletta som arena, men uten samme suksess som i Trondheim.

Bedre markedsføring og enda bedre show lokket langt flere til årets show, holdt i arenaen som i mellomtiden både er betydelig oppgradert og har skiftet navn til X Meeting Point.

Og til alle dere som ikke fikk oppleve de 300 kjøretøyene fordel på 20.000 utstillingskvadratmeterne, her følger noen smakebiter.

Del på facebook   twitter
Annonse: