- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Klassisk bildrømmehelg på Hellerudsletta
300 kjøretøy fordelt på 20.000 kvadratmeter i messesenteret på Hellerudsletta nord for Oslo danner rammen rundt drømmer og minner i helgens Classic Car Show.

Det vaskes, poleres og rigges i de to messehallene på Hellerudsletta.

– Ja, alt er i ferd med å komme på plass så når portene åpner lørdag formiddag er det til et større og bedre show med klassiske biler enn vi noen gang har arrangert.

Hans Hallbauer som sammen med Bjarne Reistad står bak showet er ikke kjent for å være beskjeden.

– Målet er selvfølgelig å sette Norge på det europeiske kartet for klassiske biler, fortsetter Hallbauer.

Classic Car Show er en blanding av bilklubbenes og enkeltmenneskers brennende engasjement i å ta vare på bilhistorien. Og en av showets virkelige godbiter, Tom Heines BMW 2002 Turbo fra 1974, finner du naturligvis på bladet BIL/BilNorges stand.

Du løper på oss og BMW-en rett på innsiden av hovedporten. Bilmodellen, kun solgt i tre eksemplarer som ny i Norge, ble tatt inn som løpsbil av BMW Norge med Birger Tangeland som sjåfør. Den har derfor ekte, norsk løpshistorikk, er original og aldri rustsveiset eller rettet opp.

Men før du kommer så langt har du passert Saaben til Åse Kleveland. Sangeren, politikeren og bilentusiasten feirer i disse dager 50 års samliv med denne spesielle bilen, og det markeres med Kleveland-konsert kl. 14 på lørdag.

Naturligvis ses vi på Classic Car Show denne helgen.

Bildet: Hans Hallbauer og Åse Kleveland med Klevelands 50 år gamle Saab Sonett. 

Del på facebook   twitter
Annonse: