- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
Jeep pickup gjenoppstår
SPIONBILDER: Det har lenge versert rykter om en ny pickup fra Jeep. Den nærmer seg med stormskritt.

Nå er bilen på bildene fortsatt kraftig kamuflert, men det er likevel ingen tvil om hva som befinner seg under all plasten.

Den kommende Jeep pickup – Scrambler blant venner – skal dele plattform med Wrangler (den lange utgaven) som ble vist i ny utgave på L.A. Auto Show sist høst

Sett forfra får de to mange felles trekk, inkludert den tradisjonelle grillen. Den får også baklykter inspirert av nyere Jeep-modeller, men midtpartiet blir ganske unikt for Scrambler.

Som i tilfelle med Wrangler vil også pickupen ta i bruk aluminiumpaneler for å spare vekt, samtidig som lastekapasitet og terreng-egenskaper ikke svekkes.

Scrambler vil på samme måte som Wrangler også få alternative takløsninger slik at du kan velge å kjøre toppløst, med kalesje eller med metalltopp.

LES OGSÅ: Påskesnop fra Jeep

Eneste drivlinje FCA foreløpig har offentliggjort til nye Scrambler er en 3,0-liters V6 diesel med 260 hk / 600 Nm i kombinasjon med 8-trinns automatkasse.

Men det skal vel godt gjøres at amerikanerne ikke også får en V6 bensinmotor – i så fall blir det trolig 3,6-literene med 285 hk / 352 Nm.

Toliters turboen med 270 hk / 400 Nm som ble lansert sammen med Wrangler er et tredje alternativ, men det spørs om amerikanerne vil ha noe så smått i en pickup.

Nye Jeep Scrambler skal være klar for USA i løpet av våren 2019, men du må nok ha forbindelser over dammen for å skaffe deg et eksemplar på norske skilter.

Del på facebook   twitter
Annonse: