- m.BilNorge.no - Artikkel -
bilde
WRC-lansering i Birmingham
WRC-teamene benyttet Autosport International – den store bilsportutstillingen i Birmingham til offisiell start på årets sesong. Og der kom en gledelig nyhet for norske rallyfans også.

Alle de fire fabrikkteamene stilte med førere og 2018-dekorerte biler. Ett av budskapene var at Ford går tyngre inn i M-Sport http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=49245 slik at teamet nå i praksis blir et fabrikkteam på linje med Citroën, Hyundai og Toyota. De heter heretter M-Sport Ford.

Om to uker starter alvoret med Rally Monte-Carlo, og det skal bli spennende å følge Andreas Mikkelsen i hans første sesong som Hyundai-fører. Lista er i alle fall lagt på aller øverste nivå.

Andreas skal kjøre samtlige VM-runder, og det samme gjelder teamkollega Thierry Neuville. Så vil Hayden Paddon og Dani Sordo dele på å kjøre den tredje Hyundai-bilen – Sordo med nye kartleser fra årets sesong, Carlos de Barrio.

En overraskelse under gårsdagens presentasjon var at Mads Østberg skal kjøre for Citroën.

Foreløpig har han kun inngått avtale om å kjøre VM-runden i Sverige med Torstein Eriksen i kartleserstoler, men han ser ikke bort fra at det kan bt seg flere anledninger i løpet av sesongen.

Andre nyheter som fremkom i Birmingham er at hjemmesiden wrc.com vil ha live dekning fra samtlige fartsetapper og sende mer enn 25 timer TV fra hver VM-runde til sine +-abonnenter. 

Mads Østberg gjør comeback for Citroën i Sverige:

pic
Del på facebook   twitter
Annonse: