bilde
Neste år kommer Kona som elbil
Hyundai Norge bekrefter nå at nye Kona kommer som elbil i 2018. Her får du flere detaljer.

Kompakte SUV-er er populære i Norge, og det er som kjent også elbiler. Så når Hyundai neste år lanserer Kona som elbil, vil den utvilsomt finne sin tilhengerskare her på berget.

Den norske Hyundai-organisasjonen forteller at bilen kommer til Norge våren 2018 med to alternative batteripakker på henholdsvis 39,2 og 64,2 kWt.

Det betyr teoretisk rekkevidde på rundt 500 kilometer målt etter NEDC-standarden, og da er vi på nivå med Opel Ampera-e.

Elmotoren har en effekt på 204 hestekrefter (150 kW), et godt grunnlag for smidige kjøreegenskaper.

Kapasiteten på den ombordværende laderen er på 7,2 kW, noe som sørger for raskere hjemmelading enn en Hyundai Ioniq med en kapasitet på 6,6 kW.

I tillegg er Kona forberedt for hurtiglading med høyere kapasitet enn de fleste av dagens elbiler har – uten at Hyundai gir ytterligere detaljer om dette.

Les mer om Hyundai Kona

Dersom du er interessert i å holde deg oppdatert om Kona, kan du kostnadsfritt og uten forpliktelser registrere din interesse på www.kona.no

Vi skal snart ha vår første tur bak rattet i nye Kona med bensin- og dieselmotorer, så i slutten av neste uke kan du lese våre førsteinntrykk av den kompakte SUV-en.

Del på facebook   twitter
Annonse: